Recrutare de personal

HR Gold isi doreste sa devina un partener strategic al companiilor, oferind servicii de recrutare externalizata la cele mai inalte standarde. Datorita dinamicii pietei muncii si a volumului de activitate in departamentul de HR, sunt momente in care se simte nevoia unui ajutor din extern, iar noi suntem cei care intervenim si oferim suport organizatiilor pentru a gasi cei mai buni candidati.Direct Search si Head Hunting

Da, este adevarat, de cele mai multe ori candidatul pe care il cauta compania nu este in cautare activa, este relativ multumit la actualul job si nu ar aplica pe site-urile de recrutare. Dar, pentru a aduce un plus valoare companiei dumneavoastra, avem nevoie de "acel" candidat, iar noi prin abordare directa, fara postare de anunturi, il vom implica in procesul de recrutare.


Salarizare si administrare de personal

Oferim solutii privind externalizarea totala sau partiala a salarizarii si administrarii de personal.


Munca Temporara

Prin intermediul leasingului de personal, oferim companiilor posibilitatea sa preluam angajarile pe o perioada determinata. Practic angajatul va fi incadrat in cadrul companiei noastre, insa isi va desfasura activitatea la client.